Franc Bogovič častni pokrovitelj konference En.odmev 017

V četrtek, 9. marca 2017, bo v Hotelu Union v Ljubljani potekala 10. strateška energetska konferenca Energetike.NET pod imenom En.odmev 017. Na konferenci, na kateri bo kot častni pokrovitelj sodeloval tudi evropski poslanec Franc Bogovič (SLS/EPP), bodo izbrani slovenski in tuji energetiki raziskovali teme, kot so novi poslovni modeli v energetiki in vrednost podatkov kot temeljev inovacij.

 

Obenem bodo poiskali odgovore na vprašanja: Koliko so sploh lahko tradicionalna podjetja inovativna? Je zanje rešitev v povezovanju s start-upi? Kako izkoristiti podatke za inovacije in kakšni so novi poslovni modeli, ki bodo podjetjem omogočili preživetje? Ali si v času konstantnih sprememb sploh predstavljamo, kakšen energetski prostor bomo imeli v Sloveniji, EU in v svetu čez desetletje ali dve?

 

Na Konferenci En.odmev 017 bo v jutranjem programu v sodelovanju s Slovenskim združenjem za energetsko ekonomiko (SAEE) spregovorila londonska odvetnica Ana Stanič o Zimskem svežnju. V nadaljevanju pa bosta na konferenci sodelovala tudi Andy Baynes, vodja energetike pri Nest Labs, Googlovem energetskem start-upu, in Christo Balinow iz največjega evropskega energetskega start-up pospeševalnika KIC InnoEnergy,

 

Konferenčni jubilej bo proslavljen z nastopom Tinkare Kovač in energetskimi koktejli, dogodek pa bo s sklepnimi misli zaključil Franc Bogovič, evropski poslanec (SLS/EPP), nekdanji kmetijsko-okoljski minister in nekdanji župan (jedrske) Občine Krško.

 

Celoten program strateške konference En.odmev 017 si lahko ogledate tukaj. Na dogodek se lahko prijavite tukaj: http://www.energetika.net/en-dogodki/enodmev-017#prijavnica_32