Hvala za vaše zaupanje!

Spoštovani,

 

v Slovenski ljudski stranki se vam iskreno zahvaljujemo za izkazano podporo in zaupanje na volitvah v Evropski parlament. V Bruselj se evropski poslanec Franc Bogovič podaja na svoj drugi mandat, v katerem bo enako zavzeto, trdo in predano delal za vas, za Slovenijo in za Evropo! Njegove ključne delovne prioritete bodo ostale enake: skrb za prihodnji razvoj podeželja, da bodo podeželani imeli boljše pogoje za delo in višjo kakovost življenja, za kmetijstvo in kmete, kjer bodo v ospredju tudi mladi in ženske, za razvoj Pametnih vasi in drugih skupnosti ter projekt Zavezništvo za mlade. Še vedno želi sodelovati v Odboru za kmetijstvo in razvoj podeželja ter v Odboru za regionalni razvoj, namen pa se ima priključiti še Odboru za industrijo, raziskave in energijo, saj je razvoj omenjenih panog ključnega pomena za napredovanje Slovenije in Evrope v svetu.

 

Vabljeni, da delo evropskega poslanca Franca Bogoviča spremljate na družbenih omrežjih: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin in Youtube. G. Bogovič vam ostaja vselej na razpolago tudi na svoji  osebni telefonski številki:  041 613 867 ter na elektronskem naslovu franc.bogovic@europarl.europa.eu in info@bogovic.eu.

 

Še enkrat iskrena hvala v imenu Slovenske ljudske stranke in vašega evropskega poslanca!

Franc Bogovič,                                                                                           Marjan Podobnik,

podpredsednik SLS in evropski poslanec (SLS/EPP)                      predsednik SLS