Voščilo za novo leto 2021

Spoštovani,

 

izteka se prav res zelo nenavadno leto 2020, ko je ves svet 🌎 presenetila pandemija Covid19, in korenito spremenila naš način življenja, dela, izobraževanja …  Vsi smo v tem letu bili soočeni z izzivi, ki so se nam do tedaj zdeli nepredstavljivi. Pa vendar, tudi ta korona kriza je našo družbo, slovensko 🇸🇮 in evropsko 🇪🇺, spodbudila tudi k razmisleku in zavedanju temeljnih vrednot naše družbe, sveta, našega planeta. Med njimi je tudi solidarnost in to, da se trudimo vsak po svojih močeh te koronske izzive čimprej prebroditi ter položiti upanje v leto 2021, ki prihaja. Da bo leto 2021 boljše, četudi se bomo še nekaj časa soočali z izzivi epidemije, ki pa nam je vsem dala kar velike nauke.

 

Verjamem, da nam bo novo leto prineslo odrešitev 🙂 in da se bodo naša življenja prej ali slej vrnila v največji možni meri nazaj v naš običajni način življenja in delovanja.

 

Spoštovani,

želim vam, da v novo leto 2021 skočite s tem pozitivnim upanjem in ob silvestrovanju, ki bo letos manj bučno in družabno, a vendarle naj bo veselo v krogu vaših najbližjih. 🙂

Silvestrujmo  ob spoštovanju vseh epidemioloških ukrepov, s katerimi pazimo na svoje zdravje, zdravje najbližjih in najbolj ranljivih v naši družbi.

 

Srečno, predvsem pa veliko zdravja v novem letu vam želim!

🎊🎉🎄

 

Franc Bogovič,

poslanec Slovenska ljudska stranka (SLS) v Evropskem parlamentu