VABILO: Srečanje z evropskimi poslanci v Posavju – v petek, 30. 1. 2015

Spoštovani, veseli me, da bomo na mojo pobudo prvi POGOVOR EVROPSKIH POSLANCEV S CIVILNO DRUŽBO, GOSPODARSTVOM, PREDSTAVNIKI LOKALNIH SKUPNOSTI IN MEDIJI v letošnjem letu izvedli prav v Posavju.

 

Kot prvemu evropskemu poslancu iz Posavja mi prosim dovolite, da vas ob spodnjem vabilu Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji tudi sam osebno povabim, da se pogovora, ki bo v petek, 30. januarja 2015, ob 13. uri na Gradu Rajhenburg, Posavke in Posavci udeležite ter meni in kolegom evropskim poslancem ter poslankam predstavite vaša mnenja, pobude in seveda tudi zastavite vprašanja na aktualne teme.

 

Veselim se srečanja z vami.

 

S spoštovanjem,

 

Franc Bogovič
poslanec Evropskega parlamenta (SLS/EPP)


EP logo

Spoštovani!

v petek, 30. januarja 2015, vas ob 13. uri vljudno vabimo na

POGOVOR EVROPSKIH POSLANCEV S CIVILNO DRUŽBO,

GOSPODARSTVOM, PREDSTAVNIKI LOKALNIH SKUPNOSTI IN MEDIJI,

ki bo potekalo v Romanski dvorani Gradu Rajhenburg, Cesta izgnancev 3, v Brestanici.

                                                                                                                                                                                                                                                   

Prosimo, da se prijavite tukaj: http://bit.ly/evr-poslanci-v-Posavju

 

Na pogovoru na pobudo evropskega poslanca Franca Bogoviča in v sodelovanju z Informacijsko pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji, bodo poslanci spregovorili o aktualnih temah Evropskega parlamenta in svojem delu, prav tako pa želijo prisluhniti Posavkam in Posavcem o priložnostih ter izzivih življenja v Posavski regiji ter odgovoriti na njihova vprašanja skozi neposredni dialog.

Evropski poslanci Romana Tomc (EPP/SDS), dr. Igor Šoltes (Skupina Zelenih/Evropske svobodne zveze), Franc Bogovič (EPP/SLS) in Patricija Šulin (EPP/SDS) si bodo v okviru obiska v Posavju in krški občini dopoldne ogledali najsodobnejšo sortirnico odpadkov v Sloveniji in novo kompostarno družbe KOSTAK, obiskali podjetje Evrosad, d.o.o., ter družbo Gen Energija, d.o.o.

 

Vljudno naprošamo, da nam svojo udeležbo na srečanju z evropskimi poslanci  na Gradu Rajhenburg v Brestanici, sporočite do srede, 28. januarja 2015, prek povezave: http://bit.ly/evr-poslanci-v-Posavju

 

 

Veselimo se srečanja in pogovora z vami!

 

Evropski parlament
Informacijska pisarna v Sloveniji
›Breg 14
SL-1000 Ljubljana
‘ +386/(0)1/252 88 30